Uslovi korišćenja

Internet sajt na adresi http://turizamcacak.org.rs vlasništvo je Turističke organizacije Čačka (u daljem tekstu: TOČ). Korišćenjem ovog Internet sajta pristajete na uslove i pravila koji slede.

Uredništvo sajta TOČ-a ulaže maksimalne napore da objavljeni podaci budu tačni i ažurni, ali ne može da preuzme odgovornost za eventualne greške nastale prilikom unosa. TOČ ne garantuje za tačnost ili potpunost podataka, tako da korisnici sajta koriste sadržaj sajta na sopstvenu odgovornost. TOČ može da izvrši promene na ovom sajtu u bilo kom trenutku, bez prethodnog obaveštenja.

Materijale (tekstove, fotografije i multimediju) sa ovog sajta ne možete da menjate na bilo koji način, odnosno da ih reprodukujete ili javno prikazujete ili distribuirate, odnosno na drugi način koristite u javne ili komercijalne svrhe, bez dozvole TOČ-a. Materijali na ovom sajtu zaštićeni su autorskim pravima i svako neovlašćeno korišćenje može predstavljati kršenje zakona o autorskim pravima, žigu ili drugih zakona.

TOČ vas ovlašćuje da pregledate i preuzimate materijale sa ovog sajta samo za vaše lične, nekomercijalne potrebe, pod uslovom da zadržite sve napomene o autorskim pravima.

Svi tekstovi i ilustracije na sajtu su samo informativnog karaktera i ne mogu biti predmet bilo kakve obaveze vlasnika sajta prema posetiocima sajta. Materijali objavljeni na ovom sajtu dati su „takvi kakvi jesu“, bez bilo kakvih garancija.

Možete da napravite veze ka ovom sajtu sa drugih sajtova, ali tako da te veze i sajtovi:

– ne smeju na pogrešan način da predstavljaju odnos sa TOČ-om,

– ne koriste logotip TOČ-a bez dozvole,

– ne sadrže nešto što bi se moglo protumačiti kao neukusan, uvredljiv ili kontroverzan sadržaj.

Ovaj Internet sajt sadrži linkove ka velikom broju drugih sajtova vezanih za turizam u Srbiji, ali TOČ ni na koji način nije odgovoran za sadržaj i tačnost informacija na tim sajtovima.

©2019 Turistička organizacija Čačka